Uw totale bouwprojecten zijn in goede handen

ALCONSTRUCT - Boekhout ( Limburg ) - Totaal projecten Zeker indien u niet over de nodige technische kennis beschikt of geen ervaring heeft met een bouwproject kan u rekenen op de ondersteuning van Bouwbedrijf Alconstruct voor uw totale bouwprojecten in Genk en omgeving, zowel voor nieuwbouw en renovatie.

U bepaalt zelf in welke mate wij worden ingeschakeld in uw bouw of werf. De vakkenners kunnen u bijstaan in nagenoeg alle fases van de bouw, en dat met de nodige aandacht voor detail. Bovendien kunnen ze dankzij ruime ervaring uw toekomstige noden indachtig houden.

Van sanitair tot interieur

Denk bijvoorbeeld maar aan een wachtbuis die in de verre toekomst nog van pas kan komen voor extra leidingen. Of wat met de materiaalkeuze van ondergrond of beton? Wij hebben door de jaren heen expertise opgebouwd in sanitair, verwarming, dakwerken, riolering en interieur.

Daarom kunt u ook op hen rekenen om de gehele werfcoördinatie van uw totaalproject aan hen toe te vertrouwen. Zo staan wij paraat vanaf het eerste ontwerp tot de laatste afwerking. Steeds met voldoende overleg en alles volgens een correcte planning.

Contacteer ons vandaag nog

Het zou best kunnen dat u nog met bepaalde vragen zit of nog wat meer informatie wilt over onze totale bouwprojecten. Dan raden wij u aan om Bouwbedrijf Alconstruct in Genk even te contacteren.